Om oss

Vi är en liten familj bestående mig (Helle), min sambo Anders, vår dotter

Elin och såklart våra älskade schapendoes Samantha, Troja, Donna och Luca.

 

Vi lever ett aktivt liv med våra hundar. Våra aktivitetsområden består av mils långa vandringar i skog och mark, agility, vallning och utställning. Vi bor i et hus i centrala Sjöbo och förutom att föda upp schapendoes så driver vi en Coloramabutik som består av en färghandel och ett parfymeri. Det man förr i tiden kallade en "kemikaliehandel" ett gammalt koncept som vi har lyckas bevara. Jag jobbar i huvudsak som inredningsdesigner och på fritiden spenderar vi alla många timmar med våra hundar.

 

Vår första schapendoes Samantha också kallat Sammy köpte vi för 9 år sedan. Hon är inspirationskällan till att vi alla i familjen idag har ett genuint hundintresse inom olika områden.

 

Min ambition med att föda upp schapendoes är att få fram friska, rastypiska hundar med mycket god mentalitet, där ni som vi kan utvecklas och uppleva den underbara gemenskapen som livet med hund/hundar är.

 

Vi är medlemmar av Svenska Kennelklubben, Svenska Brukshundklubben, svenska, danska och holländska schapendoesklubben, Ystad Brukshundklubb och Kroppvallarna.

 

Vi följer naturligtvis Svenska Kennelklubbens regelverk.

 

 

Samantha

Troja

By Frost Italian Ice Cream

Donna

By Frost Snowflake

Luca