Planerade kullar- planing litters

Vi planerar valpkullar - planing litters

Kennel by frost

NYHET/NEWS!!!!


Nu är det KLART!! Jag kommer att para Troja (Mc Marra's Tomboy Twister) i juni/juli 2019 alltså det kommande löpet - som vanligt blir även detta en spännande kombination!!


Det kommer förhoppningsvis att bli hennes 3 och därmed sista kull - jag har valt detta då min fina Troja har visat sig vara en utmärkt avelstik som givit mig friska och underbara valpar och även hennes avkommor har visat sig lämna lovande och rastypiska valpar.


I have decided to have one more litter after Troja (Mc Marra's Tomboy Twister) she is going to be mated with a lovely male and as usual it will be an exciting combination.


It will hopefully be her 3 th and and last litter. She will be mated in june/july 2019


My reason for doing this is that Troja have shown that she is an excellent breedning dog who have given me healty puppies and even promissing grandchildren and lovely types!


Vid intresse av en valp efter Troja kan ni redan nu bli uppskriven på min lista vid skicka mig et mail eller vid att ringa mig.


If you are interested in a puppy after Troja you are welcome to e-mail me and I can put you on my list.

I väntan Trojas löp, sommaren och hösten 2019:

Nu är den utvalda hanen ögonlyst och alla hälsoundersökningar är gjorda och det känns skönt att allt ser

strålande ut :)


Tänkte jag skulle berätta lite om utvalda pojken. Jag har följt denna fina pojken sedan han var valp och har träffat honom en del gånger - hans ursprung är än så länge hemligt, men ni kommer att känna igen honom när ni ser honom. Det är en framåt och snäll kille som tränas i del hundsporter, ställs ut och besitter utmärkta vallegenskaper. Hans stamtavla har en hel del nytt i kombination med mina linjer, men också en del hundar som jag har MYCKET goda erfarenheter av och hundar jag har träffat.


Valet föll på honom då han han är sund och frisk, har en stamtavla som bidra med "nytt blod", är trevlig, snygg/rastypisk och besitter arbetsförmåga inom olika hundsporter och i vallning - jag tror mycket på denna kombinationen och hoppas på en kull valpar med mycket god hälsa, rastypiska och god arbetsförmåga.


Jag ser framemot att visa honom - men det får vänta!! Men jag lover ni blir inte besvikna ;)Mina förväntningar:

 

 

Det blir en spännande sommar och höst med en spännande kombination som innehåller en del kända hundar och en hel del "nytt".

Hälsa, karaktär, egenskaper och typ av schapendoes har varit mitt fokus!! På bilden ser ni min senaste kull som Troja är mormor till - 8 härliga valpar :)

 


Välkommen till Kennel by frost

önskar Helle med famlj!


Welcome to Kennel by frost


https://google.com

Nyheter se bloggen eller uppdaterat flik se nedan - for news check the blog or updated tab take a look below.

 

 

Blogg senast uppdaterat

9 april - latest update blog

 

 

15 april kullar/planed litters   - resultat/results

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt/ get in Touch

 

Helle Frost Jensen

Rättarevägen 14, 27536 Sjöbo, Sweden

Email: helle@byfrost.se

Phone: (+46) (0)707908303