Schapendoes hanar

Schapendoes hanar

By Frost Snowflake SE 32672/2016

kallas Luca på bilderna under är Luca 8 månader gammal - vi hoppas mycket på denna killen - men tiden får utvisa vad han ska göra i framtiden. Utvecklingen ser fin ut såhär långt.

 

Just nu är han är en go och glad kille som förgyller många människors vardag!

 

Luca är ögonlyst ua

HD A

ED 0

CERT/CAC 10 månader gammal och 2a bästa hane för rasspecialist Rob Douma.

C.I.B DK UCH SE UCH

KBHW-15 GK VA Mc Marras Rasta Xaymaca också kallat Snoddas. Han ägs av Anna Hedlund och tränas i vallning och spår av hennes sambo Anders Enquist. Denna härliga killen bor i Hässleholm med hans familj.

Denna underbar killen vill jag visa på min hemsida då vi är mycket goda vänner med ägarna och delar intresset för vallning med dem. Han är enligt mig en lugn, snygg och trygg kille som älskar att valla. Han har imponerat på många kunniga personer inom vallning och han fortsätter göra så. När jag ser honom valla blir jag alldeles varm i hjärtat. Lika lugn han är i vardagen lika driven är han när det gäller vallning och annat arbete. Han bara älskar att jobba i fårhagen tillsammans med hans husse Anders.

 

Han är stabil och snäll mot allt och alla. Busig när han umgås med mina tjejer och han är tydlig och säker i tempramentet en RIKTIG POJKE.

 

Han är avelsbedömd 2 gånger av rasspecialister med mycket fint omdömme, HD - A, ED - 0, ögonlyst ua 2015 och är PRA ++ hans reg nr är SE34212/2012. Snoddas är 50 cm hög och väger ca 21 kg en RIKTIG kille med ett driv i stegen som är få förunnat. Han är så vacker att titta på och underbar att umgås med - en favorit för mig <3.

 

Vid interesse för avel går det bra att kontakt mig. Jag kommer att vidarebefodra intresset till ägaren.

 

 

Luca som yngre valp

Om Snoddas får vara med så ska Elton naturligtvis också få det. Denna lilla fina killen är underskön och härlig. Han ägs också av Anna Hedlund. Han tränas i fårhagen och visat anlag trots hans unga ålder och har är utställd med fina resultat. Framtiden ser lovande ut. Just nu tränas han av Anna i fårhagen och i spår. Det ska bli spännande att följa denna roliga, livliga pojken som har samma pappa som min Troja All-Does Baron Brunello <3

Här med hans ägare Anna på utställningen i Rotterdam 2016

Här är Elton tillsammans med Troja en härlig eftermiddag i skogen med grillning och bus.