Schapendoes hanar/males

Schapendoes hanar

Males

By Frost Snowflake SE 32672/2016

kallas Luca - /Call name Luca

 

Luca är en mycket glad och rolig kille. Hans bästa vän heter Messi (en jaktlabrador på 3 år som bor med honom) Luca tränas av hans matte Caroline i spår, lydnad, ställs ut och tränar lite agility och han lär sig snabbt. Luca kom till hans nya familj när han var ca 13 månader och har snabbt hittat in i deras hjärtan och han ÄLSKAR DOM ALLA. Han lever i en familj med 2 små barn och det är verkligen något som passar honom perfekt. Noel på 1 år är den som Luca tar hand om mest just nu. Det är en fröjd att se. Det ska bli mycket spännande att se vad framtiden ska bringa denna unga mannen. Luca är en snäll livlig kille som skänker mycket glädje till många trots en tuff start i livet med krock med lastbil och en flytt så är han idag alldeles trygg, rolig och underbar!

 

Luca är ögonlyst ua jan 2017 och jan 2018 ua.

HD A

ED 0

gPRA ++

Avelsbedömd

 

CERT/CAC 10 månader gammal och 2a bästa hane för rasspecialist Rob Douma.

 

2 VDH CAC från Tyskland och många fina placeringer i hans klass och i bästa hane konkurrensen.

Luca som yngre valp

WDS-17 - Leipzig

Best in Show puppy clubmatch The Netherlands 2016

C.I.B DK UCH SE UCH

KBHW-15 GK VA Mc Marras Rasta Xaymaca också kallat Snoddas. Han ägs av Anna Hedlund och tränas i vallning och spår av hennes sambo Anders Enquist. Denna härliga killen bor i Hässleholm med hans familj.

For contact call me and I will help you to get in contact Anna the owner!

Denna underbar killen vill jag visa på min hemsida då vi är mycket goda vänner med ägarna och delar intresset för vallning med dem. Han är enligt mig en lugn, snygg och trygg kille som älskar att valla. Han har imponerat på många kunniga personer inom vallning och han fortsätter göra så. När jag ser honom valla blir jag alldeles varm i hjärtat. Lika lugn han är i vardagen lika driven är han när det gäller vallning och annat arbete. Han bara älskar att jobba i fårhagen tillsammans med hans husse Anders.

 

Han är stabil och snäll mot allt och alla. Busig när han umgås med mina tjejer och han är tydlig och säker i tempramentet en RIKTIG POJKE.

 

Han är avelsbedömd 2 gånger av rasspecialister med mycket fint omdömme, HD - A, ED - 0, ögonlyst ua 2015 och är PRA ++ hans reg nr är SE34212/2012. Snoddas är 50 cm hög och väger ca 21 kg en RIKTIG kille med ett driv i stegen som är få förunnat. Han är så vacker att titta på och underbar att umgås med - en favorit för mig <3.

 

Vid interesse för avel går det bra att kontakt mig. Jag kommer att vidarebefodra intresset till ägaren.

 

 

Om Snoddas får vara med så ska Elton naturligtvis också få det. Denna lilla fina killen är underskön och härlig. Han ägs också av Anna Hedlund. Han tränas i fårhagen och visat anlag trots hans unga ålder och har är utställd med fina resultat. Just nu tränas han av Anna i fårhagen. Det ska bli spännande att följa denna roliga, livliga pojken som har samma pappa som min Troja All-Does Baron Brunello.

 

ED 0

HD A

Avelsbedömd

gPRA++

Här med hans ägare Anna på utställningen i Rotterdam 2016