Om/About our dogs

By Frost Snowflake - Luca

En glädjespridare, älskar barn och i synnerlighet sina

människosbarn Lias och Noel. Hans bästa vän i hundvärlden är Messi en jaktlabrador. Caroline tränar Luca i spår, lydnad, agility, har börjat med vallning och han ställs ut. Luca är glad, snäll,  följsam, uthållig, kelig och positiv. Han har även en god motor och gillar att arbeta.

Han hoppar, skuttar och snurrar som en virvelvind, men är även lugn och trygg. Han följer med familjen på husvagnssemester, tränas och umgås ofta med ett gäng flatcoated retrievers som även ingår som en del av familjen han bor hos. Luca är Carolines hund han följer henne i alla lägen, de är riktiga träningskamrater. Luca ägs av Caroline Ljung och mig och bor i Sjöbo.

By Frost Snowflake - Aris

eller snygge Aris om du frågar husse Michael. Aris är en intelligent, nyfiken, spändstig och tålmodig kille med massor av fart i tassarna. Han tränas i rallylydnad, agility och ställs ut. Aris är husses hund men han följer gärna med matte Eva när skidorna åker fram. Det har blivit till många härliga timmar i skidspåren eller på vandringar i fjällen med övernattningar i det fria. Han är jämt glad, älskar alla människor och positiv till alla aktiviter som erbjuds honom och han är en UTMÄRKT storebror (nästan för snäll) för hans lillasyster Sira som tillåter allt hon utsätter honom för. En trygg kille som utstrålar energi och gjädje. Han är följsam och mycket arbetsvillig. Aris ägs av  Michael, Eva Triumf och bor i Uppsala med lillasyster By Frost Mistral Mia Maserati - Sira.

By Frost Bacio - Bob

Urgulliga roliga Bob. Älskad av många.

En energisk ung kille som är med på allt och älskar alla. Ett energiknippe som gillar att lära en massa saker allt som lillmatte Emilie och lillhusse Daniel gör hänger han med på och lär sig snabbt. Den långa svansen viftar när någon vill göra något och då är han genast med på noterna, men han är också duktig på att njuta av livet på uteplatsen, där han har koll på allt som händer runt om och hans familj. Bob har varit på några få utställningar och går just nu specialkurs där han lär sig en massa. Han är en glad, trygg, anpassningsbar, mysig och positiv kille som älskar barn. Bob stannade inom familjen och i mitt regi, vilket jag är väldigt glad över. Det ska bli spännande att se hur hans fortsatta utveckling blir. 

By Frost Italian Ice Cream - Donna

LA DONNA! Söt som en mycket god italiensk glass, så himla cool, trygg och med en inbyggd motor som är få förunnat. Snurrar och springer som en gasell smidig, snabb, rolig, kelen och bara alldeles UNDERBAR. Donna tränas i agility av vår dotter Elin, vandrar med husse Anders, de har en speciell kontakt och Donna är väldigt klok och ser alltid till att husse inte glömmer att hon faktiskt är hans favorit ;) Donna är även en mycket god storasyster till Saga och Saga avgudar henne. Donna, min lilla goa virvelvind, tränas även i vallning. Donna är hela familjens lilla stjärna - hon är med över allt och fungerar i alla sammanhang - en totalt okomplicerat hund utan att vara mesig och tråkig. Vi brukar säga att hon har allt - vilket kanske är kaxigt men i vår värld så är det bara så. Donna är även mamma till 8 härliga valpar.

Mc Marra's Tomboy Twister - Troja

Du är anledningen till att jag startade min kennel, vilket inte alls var planen från början. Men med mentorer och stöd från familjen - blev det ju hur bra som helst på alla plan!!

 

Troja är en UNDERBAR hund med ett STORT hjärta hon är en FANTASTISK hund. Vacker som få, snäll och så himla rolig. Troja är verkligen min hund vi har växt ihop på så många sätt och min ständiga följeslagare. Vi tränar agility, vi har haft fantastiska utmaningar och upplevelser som vi klarat tillsammans i utställningsvärlden och vi vallar tillsammans. Troja är en supermamma till hennes valpar utan stress eller några konstigheter och hon har lämnat 3 kullar, där alla är friska och krya individer som skänker mycket glädje och några gråa hår hos deras ägare (precis som det ska vara). Troja har en utmärkt motor och hänger med på allt vi gör. Hon är klok och ser till att alla i familjen mår väl. Det sötaste hon gör är att skydda Samantha när det åskar och när det skjuts raketer. Hon är där direkt för att se till att Sammy inte ska vara ensam. Hon är verkligen världens bästa Troja.

By Frost Fiore Fortunato Ferrari - Saga

Saga Bus! Denna tjej har full fart på pedalerna men är även en riktig kelgris. Hon tror att världen skapades just för hennes skull och att ALLA tycker att hon är världens gulligaste. Hon leker ohämmat med sin storasyster och de övriga i flocken. Hon blir förlåten och kommer undan med det mesta, vilket såklart utnjuttas av denna lilla sötlöken. Hon vaktar med 2 skall och viftar på hennes långa svans när någon kommer på besök och är väldigt enkel att ha med att göra i alla situationer. Vi kallar henne även vår lilla bulldozer - fullkomligt orädd och busig till tusen. Saga tränas i lite agility, ställs ut och nu har det blivit en del vallning för henne också, där hon visar ett utmärkt intresse och har goda naturliga egenskaper.

Mc Marra's Cosmopolitan Samantha - Samantha

Sammy, du som skänker oss massor av glädje varje dag och är hela flockens ledare. Klok. busig och en bestämd äldre dam. Kvaterspolis och en riktig ögontjänare som vet precis hur en slipsten ska dras. Hon vill och kan se sååå ledsen ut när hon drabbs av "orättvisa". Sammy är mångas favorit då hon med sin lilla kropp och stora personlighet lirkart sig in i mångas hjärtan. Sammy är vår första schappe och anledningen till att vi alla älskar och har fortsatt med rasen. Hon har från första början varit vår affärsmaskot och våra kunder har alltid uppskattat hennes närvaro i butiken och hon har älskat sin karriär som skyltdocka. Elin och Sammy är uppväxta tillsammans och har gjort mycket kul som utställning, agility medans jag har vallat med henne. Fortfarande hänger hon med på husses vandringar i skogen - pigg och glad liten gullegris med personlighet för 10 schappar tillsammans!