Planerade kullar- planing litters

NYHET!

By Frost Prima Donna som kallas Moa planeras paras under 2024Lite om Moa:

Detta lilla energiknippe har förgyllt vårat liv i lite mera än 2,5 år. Hon är alltid med på noterna och alltid pigg och glad - hon är mycket snabb och snabb lärd. Trots hennes unga år redan visat framtassarna i utställningsringarna runt om i Europa och i Sverige och innan hon fyllde 2 år blev hon dessutom årets utställningstik i Sverige - Men hon är inte "bara" snygg hon tränas i agility med stor framgång och vi förväntas starta i officiell klass under våren och sommaren 2024. Hon har dessutom en STORT intresse för får och valla mer än gärna. Hon är en mysfis och ligger gärna i knät eller ligger som en skön nackkudde runt mina axlar på kvällarna, men reser vi oss för att göra något är hon först fram och frågar vad ska vi nu hitta på - Moa är i mina ögon en supertik som fungerar i alla sammanhang, uppträder alltid med en sund inställning, är mycket stabil, sund och frisk. Därför anser vi att hon med råge lever upp till att få gå i avel.

Fakta om Moa:

SE47422/2021 född i Sjöbo, Sverige den 27 maj 2021.

Ca 44 cm hög väger ca 14 kg är grå/kolsvart.

Hälsoundersökningar som är gjorda:

Höfter A + A (HD)

Armbågar 0 + 0 (ED)

PRA ++ /Fri (Via blodprov)

Hennes pappa är holländare och hennes mamma är född här och är By Frost Italian Ice Cream/Donna  - inavelsgraden på kullen är 0,0% (SKK)

Ögonlyst utan anmärkningar

Dansk, Norsk och Svensk Champion, tränas i agility och gillar att valla - Moa är ur en kull på 7 sunda och välfungerande valpar.


Vill du veta mera eller vill stå på min intresselista?


Då hittar du mina kontakuppgifter här!